Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.

January 09 2017

zem closed issue jabberd2/jabberd2#136

<!-- issues -->
Jan 9, 2017
zem closed issue jabberd2/jabberd2#136
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />
s2s is unable to connect on IPv6 only servers

zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136

<!-- issue_comment -->
Jan 9, 2017
zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

A classical PEBKAC I completely overlooked that lookup.resolve-ipv6 setting in s2s.xml thanks for your support.

zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136

<!-- issue_comment -->
Jan 9, 2017
zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

I can see no connection attempt at all neither in the log nor in netstat. It should try to connect to 2a02:1b8:10:47::22 (AAAA record of jabber.met…

January 08 2017

zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136

<!-- issue_comment -->
Jan 8, 2017
zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

As far as I can tell, yes, it looks like this: ::

zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136

<!-- issue_comment -->
Jan 8, 2017
zem commented on issue jabberd2/jabberd2#136
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

Jabberd2 2.4.0 Yes it looks like it is trying to establish an IPv4 connection, but no IPv6 connection at all.

zem opened issue jabberd2/jabberd2#136

<!-- issues -->
Jan 8, 2017
zem opened issue jabberd2/jabberd2#136
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />
s2s is unable to connect on IPv6 only servers

December 28 2016

zem pushed to master at zem/haefen

<!-- push -->
Dec 28, 2016
zem pushed to master at zem/haefen
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

zem pushed to master at zem/sstart

<!-- push -->
Dec 28, 2016
zem pushed to master at zem/sstart
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

zem pushed to master at zem/sstart

<!-- push -->
Dec 28, 2016
zem pushed to master at zem/sstart
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

zem pushed to master at zem/sstart

<!-- push -->
Dec 28, 2016
zem pushed to master at zem/sstart
@</a><a href=zem" class="gravatar" height="30" src="https://avatars1.githubusercontent.com/u/197972?v=3&s=60" width="30" />

zem created branch master at zem/sstart

<!-- create -->
zem created branch master at zem/sstart
Dec 28, 2016

zem created repository zem/sstart

<!-- create -->
zem created repository zem/sstart
Dec 28, 2016

January 31 2016

January 28 2016

January 17 2016

January 16 2016

Older posts are this way If this message doesn't go away, click anywhere on the page to continue loading posts.
Could not load more posts
Maybe Soup is currently being updated? I'll try again automatically in a few seconds...
Just a second, loading more posts...
You've reached the end.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl